Nova temporada

13 espectacles a la nova temporada

Les entrades surten a la venda l’1 de setembre

El 9 d’octubre engegarà  la nova temporada de La Massa Teatre amb 13 propostes per a tots els públics que inclouen música, teatre, dansa i circ. 

L’espectacle de circ familiar ‘… I les idees volen‘ obrirà la nova temporada de La Massa Teatre el proper 9 d’octubre. La proposta d’Animal Religion ofereix una experiència única de circ amb el protagonisme del cos, la llum i el so, que les famílies podran gaudir dalt del propi escenari del teatre en dues sessions per a públic reduit. Aquesta tardor tornen les propostes solidàries de la mà de Vilassar de Dalt contra el càncer que programa de nou el Barcelona Gay Men’s Chorus amb el seu nou espectacle ‘We have a voice‘ a més d’una nova cita de dansa amb el Centre de Dansa de Catalunya i el clàssic nadalenc ‘El Trencanous‘ que obrirà el calendari festiu el 3 de desembre. Un altre dels clàssics de la programació de La Massa és la companyia Els Pirates teatre que aquest any portaran fins a Vilassar ‘Boira a les orelles’, un espectacle sobre l’experiència de l’Enric, l’escenògraf de la companyia que té sordesa profunda. 

Una temporada més, la música clàssica tindrà un paper destacat a La Massa amb una nova edició de la Temporada de Clàssica que, a més de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, comptarà amb altres formacions de petit i mitjà format. El 30 d’octubre, la Simfònica Sant Cugat interpretarà el ‘Rèquiem de Fauré‘ sota la direcció de Jordi Piccorelli i l’1 de gener tornarà el clàssic ‘Concert de Cap d’Any‘. El 27 de novembre serà la formació 3 Nations Ensemble qui trepitjarà l’escenari de La Massa amb la ‘Música Aquàtica de Handel’. Aquest any, la Temporada de clàssica s’obrirà amb un concert especial a can Rafart el proper 4 de setembre que servirà de presentació dels concerts que en formen part. Les entrades per aquest concert tenen un preu de 3 € i ja es poden comprar en aquest enllaç.

El públic familiar tindrà l’oportunitat de descobrir la figura del pintor Paul Klee amb l’espectacle ‘Klé‘ de la companyia Addaura que a través de la dansa, la música i el teatre visual ens acostarà al món de Klee el 5 de novembre. El 13 de novembre serà el torn de la màgia amb ‘Enchantée‘ de la maga Melanie. El teatre musical també serà present a la nova temporada amb ‘Mistela, candela, sarsuela’, una proposta de la jove companyia Epidèmia teatre que porta la sarsuela fins als nostres dies i que es podrà veure el 19 de novembre. En el marc del programa Som Constructores de l’ Associació Catalana per la Pau, el 25 de novembre farem un viatge musical entre les dues ribes del Mediterrani amb un grup de musics palestins i catalans, fruit d’un intercanvi entre Al Kamandjati, ESMUC i Taller de Musics.

Un dels plats forts de la tardor arribarà el 10 de desembre amb Quim Masferrer i el seu ‘Bona gent’, un espectacle que posa el públic al centre i que és diferent a cada funció. I l’any acabarà, com és habitual, amb ‘Els Pastorets de Vilassar’ de la mà del Casal Popular.