A partir de l’1 de juliol, renova el teu abonament!

De l’1 de juliol al 15 d’agost s’obre la renovació dels abonaments de la Temporada de Clàssica.

Aquesta temporada torna el cicle de música clàssica a La Massa Teatre i de l’1 de juliol al 15 d’agost, totes les persones abonades poden renovar les seves localitats abans que surtin a la venda pel públic general. A partir del 16 d’agost* fins al 30 de setembre es podran comprar els nous abonaments i a partir de l’1 d’octubre es podran comprar les entrades per a cada concert individualment.

 

La nova Temporada de Clàssica inclourà 7 concerts, començarà el 30 d’octubre amb el Requiem de Fauré i acabarà el 23 d’abril amb el ja tradicional Concert de Sant Jordi. Aquesta temporada, a més, arriba carregada de novetats. I és que, a banda de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat i la Banda de Barcelona, formaran part de la programació formacions com el Quartet Gerhard, 3 Nations Ensemble o Notherm Cellos.

Descarrega i consulta el dossier de la Temporada de Clàssica 22-23

Descarrega i consulta el dossier de la Temporada de Clàssica 22-23

Renovació de l’abonament

Si ja has comprat entrades a través del web, només has d’entrar a la teva zona personal on podràs veure tants abonaments com vas comprar la temporada passada. Clica a ‘Convertir reserva’ als abonaments que vulguis renovar. Les localitats estaran reservades fins al 15 d’agost, data en què s’obrirà la venda d’abonaments per al públic general.

Si no tens usuari al nostre web, pots renovar els teus abonament a Can Baylach.

Si tens qualsevol dubte pots posar-te en contacte amb nosaltres a info@lamassateatre.cat o al 639 390 394.

* Can Baylach estarà tancat per vacances del 15 al 22 d’agost. Durant aquest període la venta de nous abonament serà exclusivament a traves de la web.