Dissenya la programació de La Massa amb nosaltres

Si t’agraden el teatre i les arts escèniques, ara pots formar part de l’equip de programació de La Massa Teatre! Amb el Grup tècnic de programació podràs proposar els espectacles de la temporada estable, proposar els preus de les entrades de cada espectacle i proposar activitats paral·leles com col·loquis, conferències o altres activitats

La Massa Teatre obre la possibilitat de programar la propera temporada a tota la ciutadania amb la creació del nou Grup de programació.

Amb l’objectiu de fer que el públic formi part del projecte cultural i escènic de La Massa, el teatre vilassarenc crea el nou Grup tècnic de programació escènica, un òrgan consultiu que s’encarregarà de seleccionar propostes d’espectacles que es podran veure a Vilassar a partir del 2023.  Entre les funcions del grup hi haurà proposar els espectacles de la temporada estable, proposar els preus de les entrades de cada espectacle i proposar activitats paral·leles com col·loquis, conferències o altres activitats.

El Grup tècnic de programació estarà format per un màxim d’11 persones entre representants del Consorci de La Massa, professionals de la casa i fins a 6 espectadors o espectadores de Vilassar de Dalt.

Aquest nou òrgan tindrà un mandat d’un màxim de dos anys. Els membres del grup recolliran propostes d’espectacles a partir de visionats, recomanacions, premis o crítiques i, a partir del proper mes d’octubre, es reunirà un cop al mes per tal d’elaborar la proposta de programació que, en qualsevol cas, haurà d’aprovar la Junta de Govern del Consorci del Centre Teatral i Cultural La Massa. La selecció d’espectacles haurà de respondre als criteris d’interès cultural però també a la política artística del teatre establerta pel Pla director: igualtat de gènere, impuls a la creació jove i als joves intèrprets, heterogènia i equilibri de gèneres, innovació i multidisciplinarietat, qualitat escènica i coherència en la programació.

Totes aquelles persones que tinguin interès en formar part del Grup tècnic de programació de La Massa Teatre cal que ho sol·licitin a través d’una instància genèrica presentada a l’Ajuntament de Vilassar de Dalt.

Pots consultar les normes de funcionament completes de l’òrgan clicant aquí.