Memòria 20-21

La Massa tanca la temporada 20-21 amb un 46% d’ocupació

Més de 8.000 espectadors van visitar La Massa Teatre la temporada 20-21 amb una ocupació mitjana del 46%. Aquestes són algunes de les dades principals que es desprenen de la memòria de la temporada del teatre vilassarenc.

En un període encara marcat per la Covid19 que va afectar tant els aforaments com la pròpia programació d’activitats o l’ocupació, el teatre ha funcionat a mig gas per respectar les mesures de contenció de la pandèmia. Tot i així l’equipament ha ofert un espai d’exhibició actiu per contribuir al dinamisme del mercat cultural i per oferir al públic un espai de gaudi artístic i evasió momentània.

L’objectiu d’aquesta temporada ha estat posar l’accent en espectacles d’entreteniment adreçats a un públic molt general. La Massa Teatre ha volgut oferir funcions atractives per a molts perfils de públics alhora, per tal de no deixar cap sector desatès; i evitar les temàtiques dramàtiques, dures o tristes, perquè el context real ja ho ha estat prou. S’ha volgut prioritzar el benestar emocional.

Pel que fa a les dades, cal destacar també, l’equilibri pressupostari aconseguit pel teatre el 2020, un any de reducció d’ingressos a causa de la Covid19.  Aquesta epidèmia va suposar el tancament del teatre des de l’11 de març fins al 17 de setembre. I a partir d’aquesta última data, el teatre, seguint les indicacions oficials, va obrir amb un aforament limitat al 30% i posteriorment al 70%. Tot i així es va poder assolir l’equilibri pressupostari.

Llegeix la Memòria de la temporada 2020-2021 clicant aquí.