Condicions generals de la venda d’entrades

La compra d’una entrada representa l’acceptació de les següents condicions:

Compra d’entrades

 1. La persona que ha comprat l’entrada és la responsable de la seva custòdia. En cas de duplicacions d’entrades amb codis de barres idèntics només es considerarà vàlida la primera entrada presentada, i en cap cas es permetrà entrar a qui posteriorment intenti accedir al recinte amb la mateixa entrada.
 2. Les persones compradores poden venir al teatre amb les seves entrades al mòbil, ja que al correu de confirmació de la compra els adjutem les seves entrades en un format òptim per a portar-les al mòbil.
 3. L’organització declina qualsevol responsabilitat si l’entrada no ha estat adquirida en els punts de venda oficials: taquilla del teatre, can Baylach i www.lamassateatre.cat.
 4. Qualsevol entrada esmenada, trencada, sospitosa de falsificació o adquirida il·lícitament, autoritzarà l’organització a no permetre l’accés a la persona portadora de l’entrada, sense tenir aquest cap dret a la devolució del seu import.
 5. La persona titular de la targeta bancària és la responsable de la transacció.
 6. Aquest web no emmagatzema cap dada vinculada a la targeta de crèdit/dèbit utilitzada.
 7. En cas que l’entrada inclogui un descompte, l’organitzador sol·licitarà el corresponent carnet per a la seva comprovació.
 8. La possessió i compra de les entrades no dona dret a la persona propietària (o a tercers) a utilitzar-les amb finalitats publicitàries, concursos, sortejos, regals, etc. L’incompliment d’aquest punt obligarà l’anunciant i/o usuaris no autoritzats a fer front als danys i perjudicis que es puguin ocasionar, i faculta l’organització a anul·lar les entrades utilitzades amb aquestes finalitats.
 9. L’organització no es fa responsable dels possibles errors dels mitjans de comunicació a l’hora d’informar sobre l’espectacle (dates, hores, preus, etc.).
 10. L’organització es reserva el dret de modificar el programa d’espectacles, sempre que la causa sigui imputable a raons alienes.

Canvis i devolucions

 1. Com a norma general no es permet fer canvis o devolucions d’entrades.
 2. En cas que es cancel·li l’espectacle, l’organització es compromet a la devolució de l’import de l’entrada.
 3. En cas que es cancel·li l’espectacle per motius de força major, l’organització podrà modificar la data de l’actuació, i en aquest cas serà vàlida la mateixa entrada. Si la nova data no és el del gust de la persona compradora de l’entrada, en aquest cas, pot sol·licitar la devolució.
 4. El temps màxim per sol·licitar una devolució és de 60 dies des de la data de la suspensió.
 5. La sol·licitud de devolucions consisteix en:
  Si és un espectacle que es cancel·la i no es reprograma:
  Si vau adquirir la vostra entrada online, ja se n’ha tramitat la devolució i la rebreu al compte de la targeta de compra en els propers dies.

  Si es un espectacle que es cancel·la i sí es reprograma:

  1. Si vau comprar la vostra entrada per internet, sol·liciteu la vostra devolució a: info@lamassateatre.cat.
  2. Si vau comprar la vostra entrada a Can Baylach (pagament en efectiu) podeu reclamar l’import corresponent, ensenyant la vostra entrada a la mateixa botiga.
  3. Si vau comprar la vostra entrada a Can Baylach (pagament amb targeta) cal sol·licitar la devolució amb el tràmit Sol·licitud de devolució d’entrades i abonaments dels concerts suspesos del Teatre de la Massa, que es troba al Catàleg de tràmits del web de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt (Temes: Cultura, Esports i Oci) o presencialment a l’OAC presentant el formulari de sol·licitud de la devolució d’entrades i abonaments i el formulari d’acreditació de titularitat del compte bancari que podeu descarregar des de la pàgina del tràmit online. En cas de necessitar fer el tràmit presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà cal demanar cita prèvia (93 753 98 00) en l’horari de dilluns a divendres de 8:30h a 14:00h i dijous tarda (d’octubre a maig) de 16:30h a 19:00h.

Ús del teatre

 1. Els espectacles començaran puntualment. Per tal d’evitar molèsties al públic i als artistes, l’organització es reserva el dret a no permetre l’entrada al teatre un cop hagi començat l’espectacle.
 2. L’accés del públic comença 15 minuts abans de l’hora d’inici dels espectacles.
 3. L’organització es reserva el dret d’admissió.
 4. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats d’una persona adulta.
 5. Està prohibit filmar, fotografiar o gravar sense l’autorització expressa de l’organització. Queden reservats tots els drets d’imatge i propietat intel·lectual derivats de l’espectacle
 6. Està prohibit portar menjar i/o beure a la sala.
 7. És necessari conservar l’entrada de l’espectacle fins al final de la funció.