A partir de l’1 de juliol, renova el teu abonament!

Aquesta temporada torna el cicle de música clàssica a La Massa Teatre i de l’1 al 16 de juliol, totes les persones abonades poden renovar les seves localitats abans que surtin a la venda pel públic general. A partir del 17 de juliol fins al 2 de setembre es podran comprar els nous abonaments i a partir del 3 de setembre es podran comprar les entrades per a cada concert individualment.

La nova Temporada de Clàssica inclourà 7 concerts, començarà el 8 d’octubre amb la 5a de Txaikovski i acabarà el 21 d’abril amb el ja tradicional Concert de Sant Jordi. Aquesta temporada, a més, arriba carregada de novetats. I és que, a banda de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat i la Banda de Barcelona, formaran part de la programació formacions com SpanishBrass o el Cor de Cambra del Palau de la Música.

Renovació de l’abonament

Si ja has comprat entrades a través del web, només has d’entrar a la teva zona personal on podràs veure tants abonaments com vas comprar la temporada passada. Clica a ‘Convertir reserva’ als abonaments que vulguis renovar. Les localitats estaran reservades fins al 16 de juliol, data en què s’obrirà la venda d’abonaments per al públic general.

Si no tens usuari al nostre web, pots renovar els teus abonament a Can Baylach.

Si tens qualsevol dubte pots posar-te en contacte amb nosaltres a info@lamassateatre.cat o al 639 390 394.

* Can Baylach: Horari d’agost, de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h. Aquest establiment estarà tancat per vacances del 13 al 20 d’agost. Durant aquest període la venta de nous abonament serà exclusivament a traves de la web.