La Massa arrenca la segona part de la temporada

La Massa Teatre engega la segona part de la temporada 23/24 amb una dotzena de propostes per a tots els públics. Des de concerts fins a espectacles familiars passant per l’humor i la dansa, l’escenari de La Massa es convertirà en un mosaic de cultura i entreteniment fins al proper mes de maig.

La temporada s’iniciarà amb la celebració única de la Festa de Sant Antoni Abat a Vilassar de Dalt que tindrà lloc el 17 de gener i en la qual La Massa hi participarà acollint el Concert de l’Orquestra Principal de la Bisbal. 

El 28 de gener torna la Temporada de Clàssica i la Banda Municipal de Barcelona omplirà l’escenari amb un programa que repasa alguns dels grans moments musicals que al llarg de la història ha deixat la música escènica. 

El 10 de febrer, La Massa Teatre es convertirà en un escenari de dansa amb “Oskara” de la companyia Kukai Dantza, una experiència visual i emocional que fusiona la dansa contemporània amb la tradició basca i que va ser reconegut amb 3 premis Max i el Premi Nacional de Dansa el 2017. 

El 17 de febrer, la companyia Roberto G. Alonso portarà “Marúnica”, una peça de dansa per a tota la família que transportarà l’espectador als mons fascinants i inexplorats de l’artista Maruja Mallo. 

El 25 de febrer, “Un cant a la natura, un crit a la terra” amb el Cor de Cambra del Palau de la Música oferirà una experiència coral única, explorant les connexions entre la música i la natura amb una proposta que estimula tots els sentits complementant la música amb les olors. 

El 2 de març, Fel Faixedas presentarà “Faixedas i punt”, un espectacle d’humor de petit format on la interacció amb el públic fa que cada funció sigui única i diferent. 

El 10 de març, Egos Teatre, una de les companyies de teatre musical més prestigioses del país, presentarà “Tot esperant en Will”, una obra per a tota la família, un musical shakespearià que fa un retrat humorístic de la condició humana.

L’Orquestra de Cambra de l’OSSC se suma al programa de la Temporada de Clàssica amb el concert “Essència Mozart” el 24 de març, una vetllada dedicada a les melodies intemporals del geni musical Wolfgang Amadeus Mozart amb la soprano Beatriz Llamas. 

El 13 d’abril, la companyia Voël portarà “Boira”, una obra que desafia les convencions i planteja qüestions profundes a través del llenguatge del circ i la narrativa avantguardista. 

La temporada de clàssica acabarà, com ja és tradicional, amb el “Concert de Sant Jordi” el 21 d’abril, presentant l’Orquestra Simfònica Sant Cugat amb un programa que celebra la tradició i l’excel·lència musical. 

El 4 de maig, la companyia Petit Bonhom portarà “Els 7 ratolins”, una proposta fascinant per a la petita infància; i la temporada acabarà el proper mes de maig amb dues cites musicals: el concert de la vilassarenca Carmen García i el pianista Kitflus i el Festival floral el 25 de maig.

 Amb aquesta programació diversa, La Massa Teatre es consolida com un centre cultural de primer ordre a la comarca, oferint al públic una oportunitat única de gaudir de les arts escèniques en totes les seves formes. Les entrades ja estan a la venda a lamassateatre.cat.